sahandimiz هوادار وضعيت: آفلاين 25 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 23 امتياز: 506 تشکر کرده: 0 تشکر شده 2 بار در 2 پست
ارسال شده در:
سه شنبه، 18 اسفند ماه ، 1388 16:56:36
موضوع مطلب:
با سلام من با نظر شما برای حمایت از دریاچه ارومیه تا خشک نشود موافقم اما این رو هم در نظر داشته باشید که این سایت ورزشی هستو با ایجاد کردن تاپیک به طور مداوم مخالفم
به قول معروف یک بار گفتی فهمیدیم
rasool_sh هوادار وضعيت: آفلاين 25 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 10 امتياز: 209 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در:
چهارشنبه، 19 اسفند ماه ، 1388 20:16:00
موضوع مطلب:
بهتره منطقي باشين و به افراد خود فروشي چون دايي و كريم كه ديگر ارزش خودشان پيش ما كم شده توجه نكنيد من عاشق كريم بودم ولي مثل اين كه يادش رفته تو محلات فقير نشين عباسي و سيلاب و به حرمت خاك اونا به اونجا رسيده و بهتره ما هم يار كشي كنيم و و اسم تراكتور را به اين افراد ناپاك نكنيم
tt-canim هوادار وضعيت: آفلاين 18 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 40 امتياز: 245 تشکر کرده: 0 تشکر شده 2 بار در 2 پست
ارسال شده در:
چهارشنبه، 19 اسفند ماه ، 1388 20:46:36
موضوع مطلب:
rasool_sh مي نويسد:
بهتره منطقي باشين و به افراد خود فروشي چون دايي و كريم كه ديگر ارزش خودشان پيش ما كم شده توجه نكنيد من عاشق كريم بودم ولي مثل اين كه يادش رفته تو محلات فقير نشين عباسي و سيلاب و به حرمت خاك اونا به اونجا رسيده و بهتره ما هم يار كشي كنيم و و اسم تراكتور را به اين افراد ناپاك نكنيم
دوست عزیز کریم بازیکن متعصب آزربایجان هست و ما حق نداریم این کار را با او بکنیم ماجرای حمایت او از کریمی هم شایعه ای بیش نبود همین دو روز ژیش هم دایی گفت به علی کریمی دعوت نامه نفرستاده ام که بیاد به ژیروزی یا نه ژس لطف کن شما که تازه وارد این سایت شده اید شایعه درست نکن
azarbijandiarm هوادار دو آتیشه تراکتور وضعيت: آفلاين 6 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 3579 امتياز: 33113 تشکر کرده: 15 تشکر شده 70 بار در 38 پست
محل سكونت: tabriz
ارسال شده در:
چهارشنبه، 19 اسفند ماه ، 1388 22:25:00
موضوع مطلب:
تبریز سسی : چقدرجالب هست، منطق این آقایان، این آقایانی که تاب و توان فوتبال سالم و برخواسته از بین مردم عاشق را ندارند، اگر نگاهی کوتاه به این اخبار و حواشی مختلف که در نیم فصل دوم، برای تراکتورسازی ما رخ داده، بیاندازید متوجه خواهید شد که این حواشی عادی نیستند،
آری تیم های بزرگ حواشی دارند، ولی اگر بیشتر دقت کنید، این حواشی تنها به منظور فروش بیشتر روزنامه ها، یا جذاب تر کردن برنامه های آبکی رسانه ها نیست، بلکه هدفش تخریب و تخریب اساسی هست، حتی عدم انعکاس مشکوک برخی اخبار ، زمان انتشار برخی دیگر اخبار، نوع تیتر ها نشان از این تخریب دارند، هنوز یک هفته از جوسازی های انجام شده در بازی قبل - تغییر زمان بازی، پخش و عدم پخش، بیانه ها، تشنج آفرینی، داوری های مغرضانه - نگذشته هست. که دوباره برای بازی دیگر جوسازی ها جدید در راه هست. مصاحبه های خاله زنک بازی برخی ها از مهدوی کیا گرفته تا استیلی ، خرید سهام، فروش سهام، تغییر زمان بازی در خبرگزاری فارس، مصاحبه های رییس کمیته داوران و...
سخن اولم با این آقایان هست، آقای استیلی و هدایتی کجا بودند، وقتی پسر شرورشان به مردم آذربایجان توهین نمودند، ایشان کجا بودند، که این پسرک بد اخلاق ، زمین رو به زمان دوخته، .... من به قول خارجی ها " واندرید " هستم، چطور اون موقع این استیلی نیامد بگه من اهل آذربایجانم، و کریمی حرف زیادی زده هست، چرا اون موقع این آقایون شاخه و شونه کشیدن های کعبی را ندیدند؟؟ من جای این آقایان بودم، ساکت می ماندم. تا آبروی خود را بیشتر از این نبرم.و من یک صحبت با این آقایان دارم:
جمعه شما را در ورزشگاه سهند خواهیم دید...
سخن دومم با شما هواداران هست، نگران نباشید، و بازی جمعه را جدی بگیرید، و برای فراهم کردن جهنمی سوزان دیگر آماده باشید.... چنان داد بزنید، که همه آنها که در برابر توهین نابخردان ساکت بودند، کر بشوند...
سخن آخرم : " تراکتور را نمی توانی بفروشی، سوگند به سی و پنج میلیون تورک به قامت سهند جلویت را خواهند گرفت. "
_________________ آنا دیلیم اولن دئیل باشقا دیله دونن دئیر
tt-canim هوادار وضعيت: آفلاين 18 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 40 امتياز: 245 تشکر کرده: 0 تشکر شده 2 بار در 2 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 23 اسفند ماه ، 1388 17:48:05
موضوع مطلب:
بیانیه جمعی از فعالین مدنی شهر تبریز
تبریز سسی : دریاچه ارومیه یکی از زیباترین و بزرگترین دریاچه های شور جهان که به عروس زیبای آذربایجان مشهور است این روزها یکی از بدترین شرایط حیاتی خود را سپری می کند .
از بدو شروع تاریخ نوشتاری هیچ نوشته ای را نمی توان یافت که در آن نام اورمیه و آذربایجان با نام دریاچه زیبایش اجین نشده باشد . تا آذربایجان بوده دریاچه اورمیه نیز هست و به همت ملت بزرگش خواهد ماند .
اما همچنان که می دانیم امروزه بر اثر سیاستهای غلط مدیریتی و عمدتا مغرضانه حکومت حاکم بر ایران ، نه تنها اهمیتی بر نابودی حیات طبیعی آذربایجان نمی دهد بلکه در پاره ای از جهات خواستار نابودی آنها نیز می باشد . از حکومتی که دفینه های تاریخی آذربایجان را به یغما می برد و حتی تحمل زبان مادریمان را ندارد از چنین حکومتی بیش از این نمی توان انتظار زیادی داشت . آقایان به اصطلاح مسئول و مدیران خفته آذربایجان طی سالهای اخیر جز با ایجاد سد های مختلف روی رودخانه های منتهی به دریاچه ، جاده های غیر اصولی در مسیر دریاچه و چندین و چندین عمل غیر اصولی دیگر که امروز دانشمندان و صاحب نظران زیست محیطی خبر از خشک شدن این دریاچه عظیم در 7 سال آینده را می دهند
چنانچه می دانیم طی سالهای اخیر حجم آب دریاچه به یک سوم حجم تقریبی اش رسیده و میزان شوری آن در حدود 320 گرم در لیتر فزونی یافته است . لازم به ذکر است که در صورت خشک شدن کامل دریاچه اورمیه شاهد تاثیرات منفی بزرگی بر اکوسیستم طبیعی و نابودی حیات زیستی جانداران من جمله آرتیمیا تنها جاندار زنده در این دریاچه خواهیم بود و این امرغیر قابل باور ، اما در حال وقوع ، چنان تاثیری منفی بر آب هوای منطقه و کل آذربایجان خواهد گذاشت که ، آذربایجان سر سبزمان به کویری بزرگ تبدیل خواهد شد .
هواداران تراختور در عملی تحسین بر انگیز به ملت بزرگ آذربایجان که قلبشان همیشه به نام آذربایجان می تپد مراجعت نموده اند تا به نشانه اعتراض به خشک شدن دریاچه اورمیه با در دست داشتن پرچم های قرمز همراه با خانواده در 13 فروردین ماه 89 ( روز طبیعت ) روی پل میانگذر دریاچه اورمیه گردهم آیند .
بنابراین ماجمعی از فعالین مدنی شهر تبریز با اعلام حمایت از مراجعت هواداران تیم تراختور از عموم ملت آذربایجان می خواهیم طی یک حرکت عظیم ملی و نمادین با حضور خود جهت اعتراض به سیاستهای تبعض آمیز حکومت حاکم بر ایران و نجات عروس زیبای آذربایجان با در دست داشتن پارچه های قرمز رنگ در روز سیزدهم فروردین ماه هشتاد و نه ( روز طبیعت ) در پل میانگذر دریاچه اورمیه از سیاستمداران و به اصطلاح مسئولین استانی در جهت احیای دوباره دریاچه زیبایمان اعلام دارند .
وعده دیدار ما : 13 فروردین ( روز طبیعت ) ساعت 12 روی پل میانگذر دریاچه اورمیه
alirezaTTTT هوادار وضعيت: آفلاين 11 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 40 امتياز: 1429 تشکر کرده: 19 تشکر شده 31 بار در 16 پست
محل سكونت: تبریز- یاری یول
ارسال شده در:
دوشنبه، 24 اسفند ماه ، 1388 11:24:38
موضوع مطلب:
tt-canim مي نويسد:
بیانیه جمعی از فعالین مدنی شهر تبریز
تبریز سسی : دریاچه ارومیه یکی از زیباترین و بزرگترین دریاچه های شور جهان که به عروس زیبای آذربایجان مشهور است این روزها یکی از بدترین شرایط حیاتی خود را سپری می کند .
از بدو شروع تاریخ نوشتاری هیچ نوشته ای را نمی توان یافت که در آن نام اورمیه و آذربایجان با نام دریاچه زیبایش اجین نشده باشد . تا آذربایجان بوده دریاچه اورمیه نیز هست و به همت ملت بزرگش خواهد ماند .
اما همچنان که می دانیم امروزه بر اثر سیاستهای غلط مدیریتی و عمدتا مغرضانه حکومت حاکم بر ایران ، نه تنها اهمیتی بر نابودی حیات طبیعی آذربایجان نمی دهد بلکه در پاره ای از جهات خواستار نابودی آنها نیز می باشد . از حکومتی که دفینه های تاریخی آذربایجان را به یغما می برد و حتی تحمل زبان مادریمان را ندارد از چنین حکومتی بیش از این نمی توان انتظار زیادی داشت . آقایان به اصطلاح مسئول و مدیران خفته آذربایجان طی سالهای اخیر جز با ایجاد سد های مختلف روی رودخانه های منتهی به دریاچه ، جاده های غیر اصولی در مسیر دریاچه و چندین و چندین عمل غیر اصولی دیگر که امروز دانشمندان و صاحب نظران زیست محیطی خبر از خشک شدن این دریاچه عظیم در 7 سال آینده را می دهند
چنانچه می دانیم طی سالهای اخیر حجم آب دریاچه به یک سوم حجم تقریبی اش رسیده و میزان شوری آن در حدود 320 گرم در لیتر فزونی یافته است . لازم به ذکر است که در صورت خشک شدن کامل دریاچه اورمیه شاهد تاثیرات منفی بزرگی بر اکوسیستم طبیعی و نابودی حیات زیستی جانداران من جمله آرتیمیا تنها جاندار زنده در این دریاچه خواهیم بود و این امرغیر قابل باور ، اما در حال وقوع ، چنان تاثیری منفی بر آب هوای منطقه و کل آذربایجان خواهد گذاشت که ، آذربایجان سر سبزمان به کویری بزرگ تبدیل خواهد شد .
هواداران تراختور در عملی تحسین بر انگیز به ملت بزرگ آذربایجان که قلبشان همیشه به نام آذربایجان می تپد مراجعت نموده اند تا به نشانه اعتراض به خشک شدن دریاچه اورمیه با در دست داشتن پرچم های قرمز همراه با خانواده در 13 فروردین ماه 89 ( روز طبیعت ) روی پل میانگذر دریاچه اورمیه گردهم آیند .
بنابراین ماجمعی از فعالین مدنی شهر تبریز با اعلام حمایت از مراجعت هواداران تیم تراختور از عموم ملت آذربایجان می خواهیم طی یک حرکت عظیم ملی و نمادین با حضور خود جهت اعتراض به سیاستهای تبعض آمیز حکومت حاکم بر ایران و نجات عروس زیبای آذربایجان با در دست داشتن پارچه های قرمز رنگ در روز سیزدهم فروردین ماه هشتاد و نه ( روز طبیعت ) در پل میانگذر دریاچه اورمیه از سیاستمداران و به اصطلاح مسئولین استانی در جهت احیای دوباره دریاچه زیبایمان اعلام دارند .
وعده دیدار ما : 13 فروردین ( روز طبیعت ) ساعت 12 روی پل میانگذر دریاچه اورمیه